Trouwen met kinderen

Heb jij kinderen en ga je trouwen? Wauw, dat moet een onvergetelijke dag worden! Juist op die speciale dag waar je kinderen aanwezig kunnen zijn is voorbereiding essentieel. Je wilt natuurlijk dat je zonder zorgen de dag kunt voortzetten en dat je heerlijk kunt genieten van je partner en het gezin! Echter kunnen kinderen veel aandacht van je vragen op de momenten dat je niet kunt waarmaken. Lees hieronder de tips!

Tijdens ceremonie

Wanneer je dan eenmaal met je partner bij het altaar staat om het ja-woord te zeggen, kun je ervoor zorgen dat de kinderen ook iets hebben wat ze kunnen voordragen. Kinderen willen er graag bij horen en daar kun je voor zorgen door ze bijvoorbeeld iets te laten doen. Denk aan het vasthouden van de ringen of misschien door eerst je kinderen iets te laten zeggen wat ze graag kwijt willen. Een tip is om een ambtenaar te zoeken die ook betrokken is bij de kinderen.

Naar de feestlocatie

Wanneer dan eenmaal het ja-woord is gezegd, is het tijd voor het informele gedeelte van de bruiloft. Het is tijd om prachtige foto’s te maken met bijvoorbeeld een trouwauto in Groningen. Je kunt hiervoor een trouwauto huren die het hele gezin vervoeren naar de feestlocatie. Voor zowel de kids als voor jullie is het een geweldig ritje. 

Vermaak tijdens het feest

Tijdens het feest kan er uiteraard gedanst worden, wat sommige kinderen geweldig vinden om te doen. Maar wil je er toch zeker van zijn dat de kinderen zich vermaken, dan kun je bijvoorbeeld nog extra spellen regelen of zelfs een springkussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *