Strand hoed kopen

Een leuke strand hoed kopen doe je bij Hatland. Op de site zie je een echte hoed voor heren zoals de Willows maar ook de Vessel, de luchtige hoed voor dames. Op de site van Hatland kun je dan ook nog extra filteren, bijvoorbeeld dames of heren hoeden. Dit maakt een strand hoed kopen eenvoudig en overzichtelijk. Binnen strand hoed kopen is er meer keuze dan dat je ziet, en dat komt door de eigenschappen van de materialen waar de hoed van gemaakt is. De strohoed is misschien meer een hoed om te tuinieren, maar kan wel degelijk als strand hoed fungeren, en je hebt de katoenen hoed.

Hatland heeft hoeden voor alle omstandigheden

Zodra je voor strand hoed kopen gaat inlezen, kom je UPF50+ tegen. Alle hoeden bieden bescherming tegen schadelijk zonlicht, als je een hoed draagt hoef je niet zoveel antizonnebrandcrème met een beschermingsfactor op je gezicht te smeren. Maar UPF50+ is hierin een topper, en daardoor een uitermate geschikte strandhoed. Er is dus met hoeden een overlap, voor de typische Nederlandse zomer waarbij warm al snel benauwd is gevolgd door een regenbui is de katoenen hoed. Dat is echt een hoed voor op een camping of festival. De strorieten hoed is voor tijdens het tuinieren.

Hoeden geven meer bescherming, maar dat geldt ook voor petten en mutsen

Tijdens zomerse hitte is dus alle keuze met hoeden, niemand hoeft een zonnesteek op te lopen of anders bevangen te raken door de warmte. Bij Hatland kun je ook de seizoenen filteren, als er geen zomerse hitte is, dan kun je daar nog terecht voor het goede hoofddeksel. Hatland heeft mutsen, maar ook een grote collectie petten. Meestal is de pet sportiever dan een hoed ook al zit daarin ook een overlap. Bekijk de petten bij Hatland en mocht je daar niet kunnen slagen dan kun je altijd terug gaan naar de stijlvolle hoeden. Alle hoeden en petten zijn van goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *