Stickers zijn multifunctioneler dan ooit!

Vroeger waren ze voornamelijk voor het vermaak bedoeld, maar tegenwoordig zijn stickers bruikbaarder dan ooit! Vroeger kwamen stickers voornamelijk terecht in albums en agenda`s van de jeugd. Daarnaast kunnen de meeste mensen van rond de 35 jaar zich nog wel herinneren dat ze stickers plakten op meubels. De één had ze op het bed geplakt, de ander op een kast of bureau. Naast het verfraaien van de slaapkamer, hebben stickers tegenwoordig een functionelere bestemming.

Stickers voor de kleding

De moderne sticker combineert het artistieke van voorheen met labels. Hierdoor kan je duidelijk maken van wie een bepaald item is. Waar men een halve eeuw geleden nog de naam van de eigenaar op de label van de kleding noteerde, is de moderne sticker veel handiger. Doordat je tegenwoordig zelf stickers kan ontwerpen, kunnen in dit geval je eigen naamstickers bestellen. Een klein detail die je kleding persoonlijk maakt. Daarnaast kunnen stickers ook als strijklabel gebruikt worden!

Een leuk avontuur met je kind!

Naast de eerder genoemde meubels waar vroeger vaak stickers op kwamen, is de deur ook nog altijd een populaire plek. Hierbij geldt hetzelfde als voor een kledingstuk, maar dan een stuk zichtbaarder. Door een deursticker met naam op de deur van je slaapkamer toon je aan anderen van wie de kamer is. Voor ouders is dit ook een prachtig idee om voor te stellen aan je kind. Naast dat je eigen naam op de deur zeer leuk is om te zien, is de periode vooraf ook leuk. Door samen met je kind iets uit te zoeken geef jij je kind een stukje verantwoordelijkheid. Door het samen te doen heb je daarnaast nog altijd de controle over het ontwerp, zodat dit niet uit de hand loopt! Daarbij Ook deurstickers zijn tegenwoordig naar eigen smaak te maken en online te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *