Ideaal voor baby’s, de zwemluier

Bekijk de zwemluier van kidzstore. Je ziet er zijn verschillende designs w.o. één met walvissen. De zwemluier is te verkrijgen in één universele maat omdat deze verstelbaar is. De luier kan vanaf de geboorte tot peuters van ongeveer twee jaar oud. De binnenzijde is gemaakt van polyester wat geen irritaties geeft, de buitenzijde is van PUL en dat is waterdicht. De luier sluit goed af bij de randen waardoor de kans op lekken zo goed als uitgesloten is. Maak je keuze welk ontwerp je het mooiste lijkt, en bestel vandaag. De kans is groot dat je het morgen al in huis hebt.

Kidzstore, de winkel voor nuttige gadgets

Kidzstore heeft naast de zwemluier nuttige gadgets om voor de dreumes te zorgen. Ze hebben ook leuke zwemvestjes die goed bij de luier kunnen, maar ook zwemshirts. Zo’n shirt weert UV licht, de huid blijft beschermd. Het advies is dan ook om bij de categorie ‘zwemmen’ te kijken. Tegen een lage prijs zie je veel producten die van pas kunnen komen. Sommige zijn nuttig voor dat kleine opblaasbare zwembadje in de achtertuin, anderen voor echt in het zwembad. Een zwemshirt komt bij beiden van pas. Maar Kidzstore heeft meer in het assortiment dan spullen om de kleine in of met water te laten spelen.

Laat kinderen zich ontwikkelen op hun eigen manier

Het is logisch dat er een zwemluier moest komen, kinderen zijn immers dol op water. Kinderen in of met water laten spelen is belangrijk voor de ontwikkeling. Als ouder is het genieten als je het kind zo lekker bezig ziet met water. Vanwege de zwemluier zijn er geen zorgen voor ongelukjes. ongestoord kan het kind in het water of met het water spelen. Nu heeft kidzstore meer in het assortiment om kinderen zichzelf te laten ontwikkelen in het water. Het is een breed scala aan producten wat kidzstore snel kan leveren. Met deze producten kunnen kinderen zichzelf ontwikkelen op hun eigen manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *