4 eigenschappen van een stijlvolle man

Wil jij als stijlvolle man door het leven gaan? Lees dit dan goed! Je wilt als man natuurlijk goed voor de dag komen en een goede indruk achter laten. Daarbij wil je wel jezelf blijven en kleding dragen dat volledig bij jou als persoon past. Met de juiste kleding en zelfverzekerde uitstraling zorg jij ervoor dat je goed voor de dag komt. 

Tijdloze kleding

Mannen die stijl hebben en klasse uitstralen gaan voor kleding die tijdloos is. Dat betekent dus weg met die gekke prints of felle kleuren. Juist door basic kleding met elkaar te combineren, zorg je voor een nette look. Trends zijn leuk, maar wel voor korte tijd. Hierdoor kun je de kleding uit de trends vaak maar een periode aan. Ook als je een maatje meer hebt kun je ontzettend stijlvol gekleed zijn in grote maten herenmode. Kijk hiervoor eens bij RM Fashion

Schoenen maken de outfit

Wanneer je dan kiest voor een stijlvolle outfit, dan mogen de schoenen ook zeker niet ontbreken. Waar we met de kleding het hadden over basic, wil je met je schoenen juist uniek zijn. Ga bijvoorbeeld voor een slangenprint of gevlochten schoenen. De schoenen zijn dan ook het duurste onderdeel van de outfit, maar gelukkig kun je hier voor lange tijd mee doen. 

Kleding in goede staat

Stijlvolle mannen dragen zorg voor hun kleding. De kleding is gestreken of gestoomd en hangt zonder kreuken in de kast. Ook wanneer er onderdelen kapot gaan – zoals het schuren van zakken – is het aan jou de taak om deze te laten repareren. Vergeet ook niet om je kleding zorgvuldig aan te trekken. 

Verstandig met geld

Zorg ervoor dat je weet hoe je met het geld omgaat. Zorg ervoor dat je weet naar welke kledingstukken je het beste je geld naartoe kan laten gaan. Om je op weg te helpen: geef het geld uit aan ondergoed. Als stijlvolle man wil je niet door het leven gaan met een onderbroek van een goedkope winkel. Hier mag je dus best wel wat geld aan uitgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *