Manieren Om Een Bruiloft Zonder Stress (2)

Manieren Om Een Bruiloft Zonder Stress

Veel bruiden willen dat ze terug kon gaan in de tijd en geeft zelf een advies over de planning van hun bruiloft. Als je in de greep van de bruiloft planning, dit nuttige artikel zal een aantal nuttige tips om u te houden van het maken van dezelfde fouten die anderen hebben. Lees verder om te leren een aantal goede tips voor bruiloft planning.

Als dit uw eerste huwelijk en de kosten blijven toevoegen, moet u het recyclen van sommige items. Bijvoorbeeld, kan de bruid dragen van haar moeder bruiloft jurk met een paar wijzigingen? Kan de verlovingsring is een familie erfstuk in plaats van nieuwe aan te schaffen? In de meeste gevallen zullen deze items hebben meer betekenis dan een nieuw item, zult u blij dat u hebt gekozen om te recyclen.

Om geld te besparen op bloemen, uw bloemist om gebruik te maken van bloemen die op dat moment in het seizoen. Voor de lente bruiloften, kies lelies of voor de herfst bruiloften, ga met mama of anjers. Deze bloemen zijn niet alleen mooi, maar komen in veel verschillende kleuren en zijn ook een welkome afwijking van traditionele rozen.

Probeer om vervoer te regelen van het vliegveld naar het hotel of resort voor gasten die voor uw bestemming bruiloft. In het slechtste geval, laat uw gasten te ontmoeten en groepen vormen, zodat ze kunnen delen van de limousine of taxi-kosten. Het is al kost hen veel om er te zijn; probeert om hen te helpen zo veel mogelijk!

Wanneer u van plan bent uw bruiloft receptie, en het geld is krap, je moet kiezen voor een buffet te serveren uw gasten. De bottom line is, buffet service is veel goedkoper dan het hebben van uw gasten geserveerd diner individueel. Als het geld is krap, het beschermen van de bronnen voor iets wat je echt nodig hebt, zoals een plek om te wonen of meubels.

Zorg ervoor dat je genoeg tijd om uw bruiloft te plannen. Als u vindt dat u wachtte tot de laatste minuut, kan het zijn dat het moeilijker is om te vinden van de dingen die u nodig hebt tegen een prijs die u zich kunt veroorloven. Dit kan het einde van uw bruiloft budget.

Doe altijd een praktijk uitvoeren, als u iemand inhuren om uw make-up voor de bruiloft. Als je je eigen make-up, vasthouden aan wat je weet, ziet er goed uit. Werkgevers vergeet niet om uw handen en nagels. Zorg ervoor om ze af te dekken met nep-nagels als je vreselijk uitziende nagels. Deze kunnen worden gekocht bij een drogist of professioneel gedaan.

Een budget. Met bruiloften, het is gemakkelijk te overschrijden zodra u begint met het kopen van dingen. Zorg ervoor dat u en uw partner gaan zitten en afspraken maken over hoeveel je te besteden hebt op de bruiloft. Deze manier, u zal niet gaan in de schulden en heb je iets om vast te houden.

Zoals u kunt zien, deze ideeën zijn eenvoudig en praktisch. Ze zijn zeer eenvoudig te implementeren, en dit zijn dingen die elke bruid-to-be kan beheren. Bekijk de tips in dit artikel opgenomen, en probeert ze een voor een. Na dit advies zal helpen verminderen uw stress als u van plan bent uw bruiloft, dat is één van de belangrijkste dagen van uw leven.

Vind Meer Bruiloften Artikelen