Huwelijkse Overeenkomsten: Moeten Ze Worden Een Voorwaarde Voor Het Huwelijk?

Huwelijkse Overeenkomsten: Moeten Ze Worden Een Voorwaarde Voor Het Huwelijk?

Terwijl niet precies de glamoureuze kant van een voorstel van het huwelijk, het idee van een huwelijkse of ante voorwaarden, een overeenkomst is iets dat de meeste mensen over om te trouwen dient te bespreken. In het geval van een huwelijk niet werkt of een van de echtgenoten overlijdt voor u de kans om een uitgebreide estate strategy, een huwelijkse voorwaarden kunnen waarborgen activa, het beschermen van de ene partij van de andere schulden, en maken eventuele echtscheidingsprocedure gaan soepeler zonder onnodige overtreding. Sinds meer koppels ondertekening van huwelijkse overeenkomsten, moet u om dit te bespreken openlijk met uw voorgenomen echtgenoot.

Sommige huwelijkse overeenkomsten kunnen betrekking hebben op dag-tot-dag-details zoals wie betaalt de hypotheek en andere rekeningen of hoe de verzorging van een kind te worden behandeld. Sinds meer koppels ondertekening van huwelijkse overeenkomsten, moet u om dit te bespreken openlijk fulfilled uw voorgenomen echtgenoot. Als je voelen als een huwelijkse voorwaarden bij uw situatie past, u moet het zien om een advocaat te bespreken.

Hoewel meer huwelijkse overeenkomsten worden ondertekend dan ooit tevoren, het is iets om te overwegen alleen als een van de volgende op u van toepassing is:

Als u kinderen uit een vorig huwelijk. Als u een eigen bedrijf heeft of betrokken zijn bij een familiebedrijf. Als een van u hebben belangrijke activa die je apart wilt bewaren. Als u zich zorgen maakt over het bedrag van de schuld van de andere partij. Als u het geven van een lucratieve carrière te trouwen. Als je eenmaal hebt besloten op als je huwelijkse voorwaarden en wat moet worden, de vraag is of het wel of niet geldig en afdwingbaar. Emergency room zijn bepaalde basics aan het creëren van een geldig huwelijkse voorwaarden:

De overeenkomst moet schriftelijk worden vastgelegd en uitgevoerd vóór het huwelijk, bij voorkeur in bijzijn van een notaris. Geen van de partijen zou moeten worden gebracht in de positie van de overeenkomst te ondertekenen op korte termijn. Als uw toekomstige echtgenoot confronteert je met een akkoord op de dag van uw huwelijk, het zal waarschijnlijk niet kunnen worden afgedwongen.

De overeenkomst moet eerlijk en redelijk is onder alle omstandigheden en op basis van volledige openbaarmaking door beide partijen van alle activa en passiva. Een advocaat niet vrij vertegenwoordigen beide partijen. Elke partij is bij de overeenkomst moeten hun eigen advocaat te bereiden en herziening van het paper en het beantwoorden van al uw vragen voordat u ondertekent.

De eerder voor de bruiloft datum dat u de voorbereiding van de huwelijkse voorwaarden het beter zal zijn voor zowel van u en uw relatie. Beide partijen kotteren dit onderwerp is waarschijnlijk te worden verdacht van gebrek aan vertrouwen. Echter, aangezien meer dan de helft van alle huwelijken te doen eindigen in een scheiding, het hebben van een huwelijkse voorwaarden moeten worden beschouwd als een zeer praktisch ding om te doen en niet een end ofthe world expressie van uw huwelijk de kansen. In feite, open communicatie fulfilled je nieuwe partner kan de beste manier om te beginnen dan een nieuwe relatie.