Huwelijk Counseling: het Huwelijk is Goed voor Je Gezondheid, Rijkdom en Geluk

Huwelijk Counseling: het Huwelijk is Goed voor Je Gezondheid, Rijkdom en Geluk

Het huwelijk houdt je gezond, ONS regering onderzoekers gemeld in December. Volgens een nieuwe studie van het Center for Disease Control, gehuwde mensen zijn minder geneigd om te roken, zwaar drinken of fysiek inactief. Ze zijn minder waarschijnlijk dan singles, divorcees of weduwe volwassenen te worden in een reële of een slechte gezondheid en minder last hebben van hoofdpijn en / of psychische problemen.

“Het kan door de ‘Nag Factor,'” aldus Barbara Bartlein, auteur van ‘ Waarom Heb ik met Je Trouwen, Toch? 12.5 Strategieën voor een Gelukkig Huwelijk. “Echtgenoten hebben de neiging om te zeuren elkaar over de gezondheid gerelateerde problemen, zoals roken, drinken, risicovol gedrag en het ontvangen van de reguliere medische zorg.”
Ironisch genoeg, hebben de mensen klom op de ladder van succes door die lange uren werken en het nemen van extra projecten, vaak offeren tijd met familie. Nu nieuw onderzoek toont aan dat zouden ze eigenlijk gezonder, rijker en gelukkiger zijn als ze zich meer op hun huwelijk. Er blijkt grote gevolgen voor de koppels die het bijltje erbij neergooien te gemakkelijk die niet werden behandeld in de vorige studies. We hebben besteedbaar huwelijken in een gooi cultuur, met weinig oog voor de persoonlijke kosten voor de individuele en familie.

Als u op zoek bent voor een lang en gezond leven, kan het huwelijk worden een deel van het antwoord. Getrouwde mensen hebben de neiging om langer te leven en gezonder zijn dan hun single, gescheiden of weduwe zijn collega ‘ s. En terwijl mijn man zou beweren dat het voelt gewoon niet meer, de statistieken tonen aan dat dit waar is.

*Niet-marrieds hebben een aanzienlijk hogere tarieven van sterfte; 50% hoger bij vrouwen en 250% hoger bij mannen.

*Voor mannen, verblijf gehuwd verhoogt de kans op overleven tot 65-jarige leeftijd van ongeveer 2 op de drie tot bijna 9 van de 10.

*De ongehuwde zijn veel meer kans om te sterven door alle oorzaken, zoals coronaire hartziekten, beroerte, longontsteking, kanker, levercirrose, auto-ongelukken, moord en zelfmoord.

*Gehuwd verbetert de mentale gezondheid voor zowel mannen en vrouwen—er is altijd iemand om mee te praten. Echtgenoten bespreken hun zorgen, dromen en teleurstellingen met hun partner, die helpt bij het verlichten van stress en angst.

*Onderzoeker vond ook dat er positieve effecten van de “nag factor.” Dit is de routine zeuren dat echtgenoten op het stimuleren van een positieve levensstijl en de afname van destructieve gewoonten zoals roken of het drinken van teveel.

Een gezond huwelijk kan ook het startpunt zijn voor een groeiende netto waard. Niet alleen is de echtscheiding erg duur zijn in de korte termijn, de lange termijn effecten van het niet-gehuwd drastisch invloed op hoe financieel veilig te laten worden. Overwegen:

*Hoe langer mensen blijven trouwen, hoe groter hun rijkdom voorkomens.

*Bij pensionering, een typische echtpaar heeft verzameld over 0,000 vergeleken met ongeveer 7000 voor nooit trouwde, ongeveer 5.000 gescheiden en net onder ,000 voor de gescheiden.

*Echtgenoten hebben een betere gezondheid en het leven van de dekking van de verzekering.

*Het getrouwd zijn hebben een betere toegang tot sociale zekerheid en pensioen.

*Gehuwd biedt “verzekering.” In geval van overlijden, echtgenoten bijna altijd bij het verlaten van hun wereldse goederen—Sociale Zekerheid en pensioen voordelen voor hun echtgenotes of echtgenoten. Door te trouwen, echtgenoten het creëren van een “lijfrente” waarde die gelijk is aan het verhogen van de welvaart door 12-14 procent op de leeftijd van dertig en 30 procent op de leeftijd van vijfenzeventig in vergelijking met een verblijf van één.

*Gehuwde mensen gedragen zich verantwoordelijker over geld, omdat ze meer verantwoordelijkheden. Door de bundeling van geld, werk en tijd, gehuwde mensen maken veel meer mogelijkheden voor het opbouwen van rijkdom.

*Er is ook een waarde IN WET—Ze hebben de neiging om te helpen een gezin wanneer dat nodig is. In wetten bieden ook de mogelijkheid van toegang tot het erfrecht. Ongeveer 29% van de echtparen kregen financiële hulp van in-wetten en ongeveer een kwart van de gezinnen met kinderen ontvangen van de financiële transfers in de afgelopen vijf jaar.

Ondanks de grappen en comedy routines, trouwde mensen ook de neiging om gelukkiger te worden dan hun single collega ‘ s. Gehuwde mannen en vrouwen rapporteren minder depressie, minder angst, en de lagere niveaus van andere vormen van psychische nood dan mensen die ongehuwd, gescheiden of weduwe.

*De weduwe en echtscheidingen personen zijn ongeveer drie keer zoveel kans om zelfmoord te plegen.

*Burgerlijke status is één van de belangrijkste voorspellers van geluk. 40% van de getrouwde zei dat ze erg blij zijn met hun leven in het algemeen, tegenover iets minder dan een kwart van degenen die waren alleenstaand of samenwonend.

De toezegging om het huwelijk een prioriteit zal een enorme impact hebben op je leven. Het succes recept voor gezondheid, rijkdom en geluk: zo hard Werken aan je huwelijk als je op je carrière.