Hoe de Behandeling van het Syndroom van Down

Hoe de Behandeling van het Syndroom van Down

Hoewel emergency room geen permanente of echte behandeling voor het syndroom van Down, kunt u zeker een manier vinden om het verlichten van de verschillende symptomen. Verschillende personen die met succes zijn omgegaan fulfilled de effecten van het probleem door gewoon te leven op een gezondere levensstijl en het vinden van de juiste alternatieven. U hoeft niet om uit te shell veel en kan blijven leven redelijk normaal leven.

Fysiotherapie

Fysieke therapie is een effectieve manier om de behandeling van het syndroom van Down onder kinderen, in het bijzonder voor de symptomen pass away ontstaan later on in het leven. Op dit minute basisvaardigheden hebben al geoefend en zo zijn emergency room vele niveaus van ernst van de symptomen. Het raadplegen van een fysiotherapeut vroeg kan helpen bepalen of de persoon kunt een fysiotherapie programma. Het programma kan helpen individuen gaan door te leren hoe je elementaire bewegingen en acties, zoals zitten, lopen en staan. Kinderen fulfilled het syndroom van Down eigenlijk lopen en doen dingen pass away later in vergelijking fulfilled andere kinderen. Speciale praktijk is nodig voor kinderen om te leren hoe om te springen, klimmen, zitten en te rollen.

De Rol van de fysiotherapeut

De fysiotherapeut kan het ontwerp van programma’ s pass away kinderen helpen specifiek op de aanpak van problemen zoals het zitten, fulfilled het hoofd rechtop en omrollen. De problemen kunnen aantonen dat de patiënt heeft een zwak bovenste rug of behoefte aan een speciale behandeling, zoals een operatie of het leuk om te helpen bij de ondersteuning van de nek spieren. Fysiotherapie biedt voordelen zoals het verbeteren van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Verfijnen van vaardigheden zijn ook nodig satisfied het syndroom van Down kinderen, dus een fysiotherapeut kan helpen patiënten te leren hoe goed stand, zitten goed, de juiste houding en goed lopen. Een aantal van de bijbehorende problemen worden vastgesteld, omvatten rugpijn, knieklachten en gedraaide poten. Gewoonten, houdingen en technieken kan leren.

Dingen aan te pakken

Pasgeborenen zijn problemen worden aangepakt en behandeld zoals voorzien in voldoende emotionele ondersteuning en weten meer informatie over het syndroom. Infant’ s hebben om te worden beschermd tegen infecties en verkoudheid. Therapieën, zonder de opname van drugs, moet worden beschouwd voor de veiligheid. Tijdens de vroege kinderjaren, zijn emergency room ontwikkelings-mijlpalen die moeten worden bereikt. Hoewel de verwachting voor patiënten pass away niet naar het bereiken van deze, een aantal ondersteunende maatregelen, zoals voeding en lichaamsbeweging, preventie van veel voorkomende ziekten, de verbetering in het gedrag en de ontwikkeling van sociale vaardigheden kan enorm helpen.

Tijdens de midden en late kindertijd fasen moeten de ouders helpen kinderen krijgen meer zelfstandigheid, ontwikkelen van sociale vaardigheden, evenals het verbeteren van het vermogen om te leren. Adolescenten en jong volwassen patiënten hebben te maken satisfied de soepele overgang naar volwassenheid. Preparation is essentieel, zodat het kind kan omgaan satisfied de verschillende uitdagingen die komen fulfilled de leeftijd. Seksualiteit en relatie problemen dienen te worden aangepakt.

Andere Dingen te Behandelen

De patiënt moet naar een diëtiste te schrijven voor de juiste maaltijd plannen, en andere nutritionele strategieën pass away effectief de behandeling van problemen satisfied het gewicht. Zorg ervoor dat het syndroom van Down patiënt krijgt genoeg lichaamsbeweging en erkent het belang van fysieke activiteit. Depressie moet worden behandeld zo spoedig opgemerkt.

Een gediplomeerd therapeut en begeleiding adviseur kan helpen bij het ontwikkelen van programma’ s en andere strategieën, zoals praten therapie en ergotherapie dat zal de patiënt helpen express en voorzien van aansluitpunten voor interne problemen. Administration technieken worden aangeleerd. Als een laatste redmiddel, medicijnen kunnen ook worden voorgeschreven om de controle van psychische symptomen en steun patiënten sneller herstellen.

Meer Seksualiteit Artikelen