De Ins En Outs Van Jon Bon Jovi Relaties

De Ins En Outs Van Jon Bon Jovi Relaties

Jon Bon Jovi houdt van romantiek en wil dat de honeymoon fase van zijn liefde, relaties zou eeuwig duren! Bon Jovi moet dramatische romantische gebaren en uitingen van affectie van zijn partner, en hij wil voelen, heel bijzonder, als een aristocracy’ s, naar zijn geliefde. Jon Bon Jovi heeft ook een artistieke panache en hij geniet van het maken van kunst of schoonheid in een bepaalde vorm. Hij is aangetrokken tot gevoelig, fantasierijk, zachte zielen – dichters, muzikanten, dromers – of iemand Jon voelt kan hij een diepe spirituele relaties. Jon Bon Jovi idealizes liefde en heeft een zeer mooie, romantische visie van wat liefde relaties kunnen worden.

Enorm teerhartige en sympathiek, Jon Bon Jovi geeft een zeer onzelfzuchtig en toegewijd aan hen pass away hij liefheeft en vaak laat anderen worden al te afhankelijk van hem. Meer mededogen dan passie, Jon Bon Jovi kan een relatie fulfilled iemand omdat ze behoefte hebben aan liefde en hij wil om hen te helpen, in plaats van wederzijds plezier of attractie.

Jon Bon Jovi heeft de neiging om vreemde eigenaardigheden, eigenaardigheden, of huishoudelijke gewoonten, en kan hij het gevoel dat hij niet previous bij normale mensen. Deze kunnen worden vertederende excentriciteiten, of werkelijk strange smaken en gedrag. De oprichting van een vaste regular en ritme in zijn leven en zijn relaties zouden erg handig, maar kan niet gemakkelijk worden bereikt. Ideaal Jon Bon Jovi kunnen maken van een unieke levensstijl pass away biedt hem veel persoonlijke ruimte, vrijheid en flexibiliteit om zijn eigen enigszins onregelmatige ritmes, terwijl op hetzelfde minute het verstrekken van enige orde en consistentie. Emergency room is een stroom van emotionele onvrede of onrust binnen Jon ook, die kunnen worden weergegeven in een instabiele persoonlijke relaties van de weer/weer verscheidenheid. Jon Bon Jovi hunkert naar verandering en opwinding of hij beseft dat, bewust of niet.

Hij probeert uit te voeren van de wereld op zijn schouders en zelden laat anderen weten dat hij de hulp en steun. Jon Bon Jovi ontkent of negeert zijn eigen emotionele behoeften en voelt dat anderen niet zal accepteren als hij verschijnt zwak. Hij is vooral ongemakkelijk fulfilled de emotionele afhankelijkheid, en zal het vertellen van zichzelf en van anderen niet te kinderachtig. Voor anderen, hij lijkt nogal hardheaded en taai, met een nuchtere houding 10 opzichte van hun persoonlijke zorgen en gevoelens. Eigenlijk, niemand is een waarachtiger vriend. Zijn gevoelens en loyaliteit diep, maar hij vaak niet de mensen laten weten hoe veel hij cares.